20201102173732

Nyheder

Hainan piloter E-billet til ø-looping højhastighedstog

23. november, 2018

wps_doc_0

Hainan er begyndt at pilotere E-billet i sin højhastighedslinje med ø-loop, rapporterer China News Service.

Det seneste forsøg giver folk mulighed for at tjekke ind uden at fremvise en papirbillet, hvilket tidligere var nødvendigt selv for passagerer, der har købt billetter online.

Lokalbefolkningen i Hainan, der lykkes med at købe en højhastighedsbillet i ø-loop, vil have adgang til et informationsark, som inkluderer en QR-kode.

De kan passere gennemdrejekorsved at swipe QR-koden, enten via en elektronisk eller trykt version.Drejekorset vil blive åbnet, hvis det er tilgængeligt E-billet efter verifikation.Turnstile-porten vil stadig være lukket med alarm, hvis det er ulovlig billet.Det er meget mere praktisk end en almindelig papirbillet og ikke let at miste.

wps_doc_1

Dette er angiveligt en del af Kinas træk mod "papirløse billetter" og forventes at se en landsdækkende kampagne ifølge kinesiske jernbanemyndigheder.

Turboo Universe Technology udviklede det seneste specialdesignspeed gate drejekors, som hovedsageligt er integreret med QR-kodescanner eller passcanner til banegårds-, lufthavns- og toldprojektentreprenører.Denne forbedring sparer effektivt tid til manuel billetkontrol, reducerer risikoen for infektion og forbedrer trafikeffektiviteten og reducerer de skjulte farer for passagertrafik og tilbageholdelse.

wps_doc_2

For yderligere krav vedrE-billet kontrolsystem drejekors, kan du også tjekke mere information om vores KTO-serie, som hovedsageligt bruges til stadioner, fitnesscentre, udstillingscentre, naturskønne steder mv.


Indlægstid: 23. nov. 2018